Gavekort
Slideshow
Bilderedigering
Bildekollasjer

Gavekort.
Har du lyst å gi fotografering i gave til noen, men vet ikke akkurat når det passer for de? Gavekort er den perfekte gaven til de som har alt. Dette kan brukes til alle typer fotografering som vi tilbyr og har en gyldighet på 12 mnd fra du kjøper det.

Gavekort

Kontakt oss for å bestille gavekort.

Slideshow.

Vi lager en videofil i FULL HD av bildene dine, og legger til nydelige effekter og musikk som passer. Denne kan spilles av på de fleste enheter. Du kan sende dine egne bilder, eller vi kan bruke de bildene vi har tatt for dere.

Kontakt oss for mer informasjon om slideshow.

Bilderedigering.
Enten du har behov for enkel redigering av bildene, som å endre farger, kontrast, hvitbalanse osv, eller mer avansert Photoshopbehandling som å fjerne uønskede elementer, legge til en ny bakgrunn osv, kan vi utføre dette for deg.

Eksempelet over viser en middels avansert behandling, med korrigering av eksponering, farger, utsnitt og innsetting av fallende løv for å skape mer høststemning.

Vi kan tilby 2 typer bildebehandling:

Enkel redigering
Dette er egentlig en slags standard redigering som vi gjør på alle våre bilder. Det bety at alle bildene blir:

  • kontrollert/justert for å gjengi naturlige farger
  • justert mtp lys og kontrast
  • beskjært slik at utsnittet/formatet blir best mulig.
  • lettere retusjert for å fjerne urenheter osv.

I tillegg kan vi gjøre om bildene til svart/hvitt eller en annen fargetoning etter ditt ønske.

Avansert retusjering
Denne formen er mye mer arbeid, og innebærer alt som er gjort under enkel redigering. I tillegg kan retusjering være ønskelig når du har elementer i bildet du vil fjerne. Det kan være så enkelt som en søppelkurv du vil ha fjernet fra bildet, eller kanskje sette inn en helt ny bakgrunn eller endre «setting» på bildet. Uansett behov kan vi være behjelpelig med dette.

Les mer om retusjering her.

Ta kontakt med oss for å bestille retusjering.

Bildekollasjer.

Har du flere bilder du ønsker å sette sammen i en fotoramme? Vi kan hjelpe deg med oppsett og design. Send bildene til oss og du får tilbake et ferdig oppsett som du kan sende til utskrift.

Kontakt oss for mer informasjon om bildekollasjer.