Informasjon om ungdom og kjærestefotografering.

Før fotograferingen

Er det noe spesielt vi bør gjøre før fotograferingen? Under har vi samlet noen gode råd.

Under fotograferingen

Hvor foregår fotograferingen. Klikk her for litt mer utfypende informasjon.

Etter fotograferingen

Hva skjer når vi er ferdig å fotografere. Når får jeg bildene?

Skal du gifte deg og ønsker bilder sammen med kjæresten din før selv dagen? Save the date bilder? Eller kanskje du bare ønsker flotte bilder av deg selv uten noen spesiell grunn. Så kult! Vi kan uansett hjelpe deg.

Klassiske og moderne bilder

Våre bilder blir til ute i naturen. Vi tar klassiske og mederne bilder, fellesnevneren er at at alle er naturlige. Du bestemmer selv hva du vil ha på deg, og hvilke type bilder du ønsker, så prøver vi vårt beste for å hjelpe deg med dette. Vi har tid til klesskift underveis så du kan prøve deg frem.

Forberedelse.
Fotograferingen bør avtales god tid i forveien siden det er få dager og mange som ønsker fotograf. Vi har ikke  studio,  det betyr at vi er lokasjonsfotografer og tar bildene utendørs. Dette gjør at vi er avhengig av bra vær ( ihvertfall ikke øs-pøs), og godt lys, og det er ikke uvanlig å måtte ombooke en fotoshoot. Vi avtaler i utgangspuktet en tid, og snakkes nærmere når det nærmer seg. Blir været for gale finner vi en ny dag som passer for alle.

Under fotograferingen
Fotograferingen finner sted på avtalt sted utendørs. Alle bildene våre blir tatt ute i naturen og vi har flere gode lokasjoner vi kan anbefale. Har du noen steder du ønsker selv er vi ganske mobile innenfor rimelighetens grenser. Fotograferingen tar mellom 1-1,5 timer og det er tid til evt klesskift underveis. Vi kan også flytte på oss underveis g ta bilder flere steder.

Etter fotograferingen.
Etter fotograferingen pleier vi å gi ett eller to bilder innen 1 døgn som en teaser. Den resterende etterbehandlingen tar vanligvis 2-4 uker. Da vil dere få link og passord for å laste ned bildene selv til deres egen PC. Alle bildene er da ferdigbehandlet og i full oppløsing. Deretter er bildene til fritt bruk for dere utenom videresalg. Vi ønsker å bli kreditert hvis dere legger ut på nettet.

Priser.
Her finner du prisoversikt.

 • 2-3 uker

  Bestill

  Ta kontakt med oss helst innen 1 mnd før fotografering.

 • dagen før

  Planlegg

  Ta med evt klesskift og sjekk klærene for flekker.

 • 1-2 dg

  Etterpå

  Dere får et par teaser bilder.

 • 2-4 uker

  Ferdig

  Bildene er klare og dere får nedlastingslink.

Ofte spurte spørsmål: