Vi har faste priser for våre oppdrag da dette er det enkleste og mest oversiktlige å forholde deg til for deg som kunde.

Som du ser over er vi et rimelig alternativ til profesjonelle fotografer. Vi mener det ikke skal være behov for å blakke seg helt med en fotoshoot.

Prisen innebærer fotografering, all redigering og digital fullversjon av alle bildene vi finner gode nok. Noen fotografer opererer med én pris for fotograferingen (gjerne ganske lav) men tar ekstra betalt for bildene. Vi syns det fungerer bedre med en fast pris for alt. Her er det ingen skjulte kostnader, og prisen vil alltid være som oppgitt.

Nyfødtfotografering koster litt mer enn annen fotografering, siden dette er enormt arbeidskrevende og i tillegg kommer vi hjem til dere.

Når bildene er ferdig behandlet får du en link til å laste de ned fra serveren vår. Du får dermed digitale kopier som du kan skrive ut hvor du selv ønsker. Bildene er da til fri bruk, med unntak av videresalg eller deltakelse i konkurranser med bildene.

Klikk for å lese mer om de forskjellige typer fotografering som vi kan hjelpe med:

 

Ofte spurte spørsmål: